Solafskærmning med lange foredegardiner

Solafskærmning med lange forede gardiner

Kunden ønskede en gennemgående ens stil på gardiner i hele huset. Stofvalget faldt på ”Generous Linen” fra Chivasso. Et ensfarvet og naturligt stof i blanding af hør/polyester. Stoffet falder smukt og blødt, og med en enkel tidløs struktur, er dette stof ideelt til brug i hele huset.
Gardinerne er naturligvis blevet foret, for at beskytte stoffet mod stærkt sollys, samtidig som det giver flot fylde til gardinerne. Et forholdsvis rimeligt gardinstof, kommer til at ligne noget helt andet, med når gardinerne får foer.

At vælge farve på gardinstof, kan forekomme som lidt af en udfordring. En god måde at starte på, er at se på farver der lægger sig op til væg-farven. Det giver harmoni og helhed til indretningen.

 

 

Gardiner med læg

Alle gardiner til dette hus er syet med læg. Det vil sige at der ikke er brugt rynkebånd. Hver folde er samlet for hånd, og syet sammen med en regulerbar hægte på bagsiden. Når gardinerne er syet med læg, vil folderne falde smukt  og ensartet – både når gardinerne hænger ved siden af vinduet, og når det trækkes foran vinduet

 

 

Gardin-ophæng

Til alle gardiner er valgt hvid skinne monteret i loft. Denne synes diskret mod det hvide loft.
Skinnene er bukket ind på enderne, sådan at gardinerne hæger fint ind mod væggen.

Ud over at gardinskinner er praktiske og lidt iøjnefaldende, er skinner også et prisgunstigt alternativ i forhold til andre mere dekorative gardinstænger. Gardinskinner fås i mange forskellige farver, så det nemt kan tilpasses væg- og tekstilfarver. 

                

Gardinskinne i forskellige farver, bøjninger og med forskellige profiler.