Dekorative gardinstænger

Dekorative gardinstænger

Gardinophænget skal gerne være en naturlig del af interiøret, og er en fin måde at understrege din unikke stil. En gardinstang bør ikke blot tilpasses gardinens tyngde, type og udseende, men også din personlige stil og bolig.

Gardinophænget kan med fordel være en naturlig del af interiøret, og gerne bruges som et visuelt greb både for at øge opfattet lofts-høyde og rumfornemmelse.

I mit showroom har jeg et bredt udvalg af måltilpassede gardinstænger, – som laves på præcise mål, og med tilpassede beslag til loft- eller vægmontering. Du står frit til at kombinere farve og endestykker tilpasset egne ønsker og behov.


Træstænger

Engelske Byron & Byron producerer gardinstænger i træ efter stolte traditioner. Håndværk og kvaliteten er i top. Stort utvalg av farve og endestykker, og på den måde får hver gardinstang sin helt unikke egenart og stil.

  • forskellig tykkelse på stang (Ø28-67 mm)
  • farver som kan tilpasses gardinstof og interiør
  • udførelse i malet, bejdset træ, drift-wood-look, eller forgyldt guld-effekt

 

Find mere inspiration om gardinstænger fra Byron & Byron HER

 


Metal-stænger

Metal-stænger fra franske Houlès er fantastiske i både design og funktionalitet. Kvaliteten er solid og velafprøvet, med mange finesser der gør disse stænger til noget særligt. Houlès har gardinophæng som passer i ethvert stilsikkert hjem – klassisk så vel som moderne.

Metalstængerne kommer i forskellige finish,  f.eks. børstet/sort nikkel, børstet stål,  poleret/børstet/antik messing, mat malet grå/linnen/chocolat/antik sølv

  • Forskellig tykkelse på stang, fra Ø14-50 mm
  • God variation i endestykker – trendy, enkel moderne,  klassisk og traditionel stil

Find mere inspiration om gardinstænger fra Houlès HER