Møbelpolstring

Ombetrækning giver nyt liv til dine møbler

 

Hos Interiørværkstedet er vi optagede af at se muligheder i dine eksisterende møbler. Her udføres møbelpolstring og ombetrækning med et godt øje for kvalitet, håndværk, farver og detaljer. Alt sammen så det tilfredsstiller præcis dine ønsker for fornyelse af dit møbel.

Interiørværkstedet udfører møbelpolstring på møbler, som er opbygget på traditionel vis – med gjorde, fjedre, blår og krølhår.

Også møbler med nyere industriel polstring, ombetrækkes her. Mange møbler er i dag polstret med skum. Skum fås i høj kvalitet, og er et godt og anvendelig polstermateriale. Der findes mange forskellige tykkelser og hårdhedsgrader af skum. Vi har forskellige kvaliteter som kan “prøvesiddes”, så du kan få lige netop den siddekomfort, som du ønsker.


Møbelpolstring hos Interiørværkstedet
– sådan kommer du i gang

 1. Send en mail til mig som forklarer lidt om dit projekt. Vedlæg gerne nogle billeder af møbelet- både forfra, bagfra og fra siden, og skriv nogle stikord om møbelets tilstand
 2. Snarest muligt, og vanligvis indenfor nogle få dage, får du tilbagemelding fra mig. Enten kan jeg give et tilbud med det samme, eller så aftaler vi en tid, hvor jeg først kommer hjem til dig for at se møbelet. Så tager jeg også mål af møblet, for at beregne hvor meget stof der er behov for.
  Du får altid et skriftlig tilbud fra mig.
 3. Hvis jeg skal hjem til dig for at se møbelet, tager jeg gerne med nogle af mine stofprøver. Så kan du se disse i dit eget hjem, sammen med dit øvrige interiør. Du må selvsagt gerne låne prøverne i nogle dage, for at kunne tænke dig godt om inden valget tages.
 4. Afhentning/aflevering
  Jeg henter og afleverer møbler i hele nordsjælland
 5. Afregning
  Inden jeg bestiller stof hjem, vil du modtage en faktura fra mig for afregning af stof.
  Afregning for udførte arbejde, sker ved levering, hvor du får tilsendt faktura fra mig.

Hent inspiration til møbelpolstring i mit showroom

Her har jeg godt udvalg af stoffer i alle stilarter. Du er meget velkommen til at komme forbi for at lade dig inspirerer. Ring mig blot på forkant, da jeg kan være ude hos kunder.