Møbelstof og gardinstof

Møbelstof og gardinstof

Interiørværkstedet fører møbelstof og gardinstof både fra store anerkendte leverandører, og fra mindre niche leverandører. Jeg har specielt godt udvalg inden hørstoffer – kig nærmere på f.eks. Leitner Linnen (møbel- og gardinstof), La Fabbrica del Linno (gardinstof), Sheila Combees (møbel- og gardinstof) og Mark Alexander (møbel- og gardinstof)

Find inspiration, og klik dig gennem de mange forskellige leverandører her. Du er selvsagt også velkommen til at komme forbi mit showroom for at se nærmere på mit stofudvalg. Her har du også mulighed til at låne stofprøver med hjem, for at se hvordan farve og tekstur tager sig ud blandt dit eget interiør.


CARLUCCI

 

Carlucci har fantastiske tekstiler til det moderne og stilrene hjem.
Specielt Carlucci’s velour-tekstiler som f.eks Allure Velvet og City Velvet vol 2 er prisfornuftige, slidestærke og meget populære til både polstring, gardiner og løse puder.

 

 

 


CHIVASSO

Chivasso er en hollandsk leverandør af møbeltekstiler med fokus på moderne udtryk og stilarter. Her er  tidløse tekstiler, som kan bruges både i romantiske og klassiske interiør.
En del af Chivassos kollektioner udgøres af ensfarvede bomuldstekstiler i naturlige nuancer og bløde toner, men blandt dessinerne findes også glade mønstre, livlige farver, velour og tynde, gennemsigtige stoffer.


COLEFAX & FOWLER

Colefax & Fowler er et traditionsrigt britisk brand,  og indbegrebet af god engelsk stil. Historie går tilbage til 1930-tallet hvor unge Lady Sibyl Colefax arbejdet kreativ med komfortabelt, uprætentiøst stylish interiør. Sibyl Colefax og John Fowler startet samarbejde i 1940’erne, og brandet repræsentere i dag en uovertruffen historie

Dagens generation af designere deler 150 års erfaring mellem dem, og er lige så dygtige til at designe nutidens interiør, som at arbejde med historiske bygninger.

Colefax og Fowler design er tidsløs, med vægt på komfort og kvalitet, og er et ideelt valg for den afslappede og uformelle atmosfære, der kendetegner dagens moderne interiør.


DANISH ART WEAVING

Danish Art Weaving, DAW, har siden 1949 fremstillet møbeltekstiler af meget høj kvalitet.
Værdigrundlag hos DAW består af lige dele respekt for håndværksmæssige traditioner, og en levende nysgerrighed for udvikling og fornyelse. Dertil kommer  bevidsthed om, at møbeltekstiler først og fremmest skal leve op til forbrugernes krav, behov og ønsker – hvad enten det drejer sig om kvalitet og design eller slidstyrke og vedligehold.

DAW arbejder primært med naturens materialer – uld, bomuld og hør. Og DAW lægger vægt på, at produktionen giver så lidt belastning for miljøet som muligt.


DOMINIQUE KIEFFER

Fokus hos Domimique Kieffer er naturlig fibre, traditionelle teknikker, innovativ finish og stilfuld enkelhed. Den respekterede franske designer har lavet elegant underspillet luksus tekstiler med en naturlig, bløde, feminin farve palette.

Kieffers afslappede og moderne tilnærming til design, vises i fantastisk design i hør, uld, bomuld, velour i ensfarvede og mønstrede tekstiler.


JAB


KIRKBY DESIGN


KVADRAT


MARK ALEXANDER

Håndværk og historie er hjertet i alt Mark Alexander laver. Farvepaletten er gerne subtile, naturlige, milde nuancer, og jordfarver, som komplimenterer den naturlige kvaliteten i garnet, med lejlighedsvis statment-farver som indigo, aqua og cinnabar-rød.

Mark Alexander design bliver til gennem tæt samarbejde med traditionelle væverier, hvor specielle teknikker inkorporeres for at fremhæve den subtile luksus som naturlig garn indehaver. Et brand som kendetegnes på diskret elegant stil.

 


ROMO

Romo er det oprindelige brandet i The Romo Group. Kendt for assorteret udvalg af klassisk og moderne design og alsidige ensfarvede tekstiler.
Romo har siden etableringen af sit eget in-house design studio i 1980’erne, vokset jævnt. Med sin lange historie, og karakteristiske britiske design, er Romo i dag en betydelig aktør og markedsleder inden design-tekstiler og -tapet.


VILLA NOVA

Villa Nova er et ungt og levende brand fra 1993, med en filosofi med at designe moderne alsidige tekstiler og tapet, til prisfornuftig interiør-styling.
Dette er et brand med eklektisk udvalg af mønstret tekstiler, dekorative sheers- og gardintekstiler, komplimenteret med et stort spekter af semi-plain tekstiler.


 

Leitner Linnen

Osborne & Little

Nina Campbell

Matthew Williamson

Rubelli

La Fabbrica del Lino